my life after graduate: 1st Tagged - 6th Image from 6th folder @ my pic's folder

Sunday, February 15, 2009

1st Tagged - 6th Image from 6th folder @ my pic's folder

adeh, time nk upload pix ni, firefox aku crash plak. abes sume yg aku tulis td. jd malas da nak taip balik.

wadieq ada pm aku via gtalk semalam tnya pasal interview aku dgn pet. dlm pada borak tu, aku tnya camne nk letak widget utk follow blog org. haha, nampak sgt aku da lama tinggal blogspot. blog aku still pkai classic template, mmg xleh letak widget. da tukar template n post sebijik semalam.

harini saje check blog, tgk wadieq ada new post. nampaknya aku da kena tag: 6th Image from 6th folder @ my pic's folder

ni la hasilnya. "header hotspot utp. aku saje je save header ni hari last duk utp ritu. aku fikir, mungkin tak dpt da tgk header ni lagi. aku da abes belajar.


5 comments:

WaDieQ said...

wah.. download macam2 wat kenangan ek ??

jom la mesol.. sambung master dgn aku kat utp.. aku x der geng nih

JameL said...

ceh...dh link upenye..dem xsound pn..

mEsoL said...

@jamel: aku baru start aktifkan blog ni smALAM bro. nk notify ko pun, ko tak online ptg semlm

@wadieq: master? rilex2 dlu, kalau confirm NR dgn pet, aku sambung master

Farah Syazana said...

hehe br jmpe link blog neh.
Jap nak add kat my link.

JameL said...

ye ye je la farah nk add tu..
aritu die beriya suruh link..
las las die x link..
haahhahahah..
(bakar line)

Erzwan.com