my life after graduate: sambung

Saturday, February 14, 2009

sambung

last published on Mar 25, 2007

qoute dari dashboard blogger aku. lama da tinggal blog ni, tapi bile baca post blog member2, update pasal life dorang. rasa nak wat gak. kurang2 leh jadikan public diary (aku tak suka tulis dairy).

utk post ke 128 lepas hampir 2 tahun, aku cite pasal interview aku dengan pet la. baru je balik dari kl semalam. prestasi aku time interview mmg tak bagus tapi bile sampai role play, interviewers nampak agak interested dgn aku sebab aku byk gunakan prob aku aku face time buat web project. kebetulan one of the interviewer ni, mmg nk cari pengganti webmaster / system admin kat kerteh.

interviewers ni ada mintak last words dari aku, and aku ckp terus terang. aku tak letak harapan tinggi dgn pet ni. reason: 1. situasi ekonomi skrang 2. tempoh esu amek masa utk panggil aku interview (aku yg mintak set interview time report duty - gile desperate). tp diorang still positive, tak taula nk sedapkan hati aku ke hape. kalau dpt, rezeki aku la.

0 comments:

Erzwan.com