my life after graduate: Recruiting

Sunday, June 14, 2009

Recruiting

Minggu-minggu mencabar sbg H sudah bermula. Staff yang akan deliver/due tu, minggu depan akan start cuti bersalin. Aku kena take over kerja dia 100%.


Tapi aku agak terkejut minggu lepas sebab non-executive/clerk bawah aku tetiba nak resign sebab dapat offer lagi best katanya (tapi, dengar cite dia nk resign sebab nk cari jodoh kat tempat keje baru). Berbekalkan pengalaman 3 minggu ni, aku diberi tanggungjawab utk shortlist and interview staff baru utk position clerk ni. Aku dah shortlist 3 orang, Selasa ni run interview. Cuak gak 1st time jadi interviewer.

1 comments:

ramzwatcher said...

yo bro. just matter of security, (ko xbuat pun lagi), don't ever publish your company/person's name. kang susah :D

Erzwan.com