my life after graduate: Morale Level = -40

Monday, July 13, 2009

Morale Level = -40

Minggu lepas and minggu ni (might be minggu-minggu mendatang), amat mencabar bagi aku sebagai seorang HR.


Lepas sebulan kerja, baru aku perasan ada internal problem dlm department aku. Problem antara Manager - Senior Manager. Aku yang kena tempiasnya. Aku bekerja under Senior Manager & Manager ni selalu cari silap aku, so dia bleh blame Senior Manager ni.

Staff-staff dlm HR dari section lain pun cam tak berapa nice utk dibawak berborak. Mungkin gak aku lack of communication skill.

Byk sgt problem ditambah plak sebab mungkin aku techical IT background. I THINK, I NOT SUITABLE AS A HR PERSON. Adeh, tak best nyer keje camni. Aku nak keje as a programmer, hepi cam dlu. Biar gaji tak seberapa, tapi hepi...

1 comments:

mukhlis said...

baik kecek dgn komputer dop drpd kecek dgn ore...kecek dgn ore supo tahik..nok katok xleh...aku pung relo kecek hello world lg dgn komputer.

Erzwan.com