my life after graduate: Dah ... dah ... balik ... balik ...

Thursday, August 27, 2009

Dah ... dah ... balik ... balik ...

Genap 5 hari kerja semasa Ramadhan, biasanya aku balik lewat sebab banyak kerja nak kena settle, sambung plak weekend tapi minggu ni tak, balik on time.


Nape? Mungkin ada petanda/hikmah. Aku pegi keje dgn moto, Ahad-Rabu kul 5 je langit gelap memang kompem ujan sebab dah rintik-rintik tapi bile sampai je area kat umah (2km dari office) dah cerah. Sama gak arini tapi aku jangka hujan pukul 5 macam biasa tapi tidak, hujan pukul 4 (mungkin office hour abes kul 4).

Mungkin petanda utk aku takyah stay kat office bln puasa ni..

0 comments:

Erzwan.com