my life after graduate: HRPB

Saturday, December 12, 2009

HRPB

8 - 12hb lepas aku lepak KL untuk HRPB data key-in exercise. HRPB stands for Human Resource Planning Budget. Basically, planning budget tu dah siap bulan 8 lepas (masa aku pressure sebab byk kerja n taktau apepa pasal budget). So, 4 hari ni just nak key-in data yg dah compile bulan 8 lepas ke dlm sistem.

So, minggu ni lepak KL. Bunyi macam lepak tapi tak, duk dalam komputer room dari 8 pagi - 10 mlm untuk 3 hari berturut-turut.

Dan aku jadi nomad utk 3 hari tu, saje test hotel. Traders-Nikko-Corus.

Terbaik:
1. Bilik: Traders
2. Breakfast: Nikko
3. Internet Connection: Corus

0 comments:

Erzwan.com