my life after graduate: Raya '10

Tuesday, September 14, 2010

Raya '10

Erm... raya tahun nie rasa cam xberapa meriah. Aku tak balik kampung, bukan sebab tak sempat tapi penghuni di kampung takde. Kami selalunya tiap-tiap tahun balik ke kampung mak walaupun atuk-nenek belah mak dah takde lama since dia sekolah menengah lagi tapi sebab hubungan rapat ngan mak ngan bapak sedara belah mak menyebabkan kami slalu balik. Lagipun ada kebun kena usha di kampung tu, lama xpegi nanti tinggi la semak samun tu.


Walaupun xbalik kampung tp tahun ni agak best sebab cuti raya agak panjang, 1minggu+. Bolehlah pegi beraya umah2 member yg dh lama xjumpa. Kwn2 dibahagi 4 kategori. Sekolah rendah, sekolah ismail petra, sekolah alam shah ngan UTP.

Dapat la jugak simpan contact number member2 yg dah lama lost contact. Tp, ada jugak yang telah menyimpang jauh. Dulu, panjat pokok sama-sama. Main guli sama-sama. Pegi mancing sama-sama. Haish... tapi bila dpt tau our friends fall into darkness... TERMENUNG.

Cuma tahun ni tak sempat jumpa member sekolah alam shah, dorang cuti kejap je. Xpela, last year tak jumpa. Tahun ni untuk rakan-rakan Form 3 and below. :)

2 comments:

Anonymous said...

Willkommen und Hallo im Flirt-Chat.


Der Flirt-Chat bietet ihnen die Alternative feuchte mädels und vieles mehr,sicherlich auch erotische Rollenspiele
Hier im Flirt-Chat erwarten dich feuchte mädels erotische Rollenspiele
Suchst du Flirt und Sextalk , sicher bist du hier genau richtig.Ok los geht es,stellt sich die Frage,worauf wartest du?
Heiße Live Chats partnervermittlung ,einfach anmelden .
Suchst du jemand in Lausanne, oder in Leverkusen, vieleicht von Stuttgart , vieleicht aus Schlieren, vieleicht aus Zofingen? Mit Sicherheit ist jemand dabei.!

Anonymous said...

Hallo in unseren Sexcommunity.


Dieser Sexcommunity bietet dir die Möglichkeit hobbynutten kontakte und vieles mehr,unter anderem Aufregend chatten
Hier in unsrem Sexcommunity erwarten dich hobbynutten kontakte Aufregend chatten
Du suchst Heiße Live Chats , sicher bist du hier genau richtig.Gut,stellt sich die Frage,worauf wartest du?
Flirt und Sextalk frau sucht mann ,anmelden .
Du suchst jemand in Genf, oder Kiel, oder von Pforzheim , vieleicht aus Delémont, vieleicht von Schwyz? Bestimmt ist da jemand dabei.!

Erzwan.com